Utilitare audio

ZULU DJ. Inainte de a fi un disk-jokey foarte bun trebuie sa inveti sa mixezi. Acest program te va ajuta foarte mult in mixarea melodiilor. Este foarte usaor de lucrat cu el.Puteti pune doua sau mai multe melodii si puteti trece de la o melodie la alta fara intrerupere, astfel ca nimeni nu-si va da seama ca urmeaza o alta melodie. Iti vei fascina prietenii prin acest program. Il poti descarca facand click AICI!

 


 

WINAMP. Cine nu a auzit de playerul Winamp? Cred ca majoritatea il stiu. De aceea va voi prezenta acum versiunea cea mai noua: Winamp Media Player 5.623. Puteti reda fisiere audio, dar si video. aceasta versiune vine cu toate codecurile necesare, astfel ca nu mai este necesar sa incarcati tot felul de codecuri. Puteti asculta si muzica online. Poti descarca acest program AICI!

 

 

 


VLC. Unul dintre cele mai reusite programe de redare audio si video, este considereat ca fiind cel mai popular in randul utilizatorilor. Recunoaste aproape toate formatele audio si video, descurcandu-se foarte bine. Se spune ca unui pasionat de muzica nu trebuie sa-i lipseasca acest pogram din calculator. Il puteti descarca AICI!

 

 

 

 


Hammerhead Rhythm Station 1.0. Iti place sa bati la tobe?Doresti sa iti inregistrezi propria ta muzica? Iata ca iti oferim un program care reda in mod fidel sunetele tobelor, poti forma partituri si le poti salva in fisiere. E foarte distractiv! Programul il poti descarca AICI!

 

 

 

 


XMPlay 3.6. Un player audio care nu trebuie sa-ti lipseasca. Are o interfata foarte frumoasa, avand posibilitatea sa se schimbe la fiecare melodie. In plus de aceasta, recunoaste orice fisier audio. Este foarte interesant. Player-ul il poti descarca AICI!

 

 

 

 


HS Virtual Piano 1.0. Acum daca tot v-am aratat cum puteti sa invatati sa bateti la tobe si sa va salvati melodiile, m-am gandit ca nu strica daca va prezint un pian virtual. Puteti compune orice si sa salvati melodia intr-un fisier pentru a-l asculta si colegii tai! Exerseaza si poate cine stie…vei ajunge sa fii cunoscut de foarte multi. Pianul virtual il poti descarca AICI!

 

 

 

 

 

 

 

(No Ratings Yet)

Articole din categoria Utilitare importante:

Leave a Reply

*