Vlad Brinzas-Liceul William Shakespeare, Timisoara

 

Liceul Teoretic William Shakespeare din Timişoara este un liceu cu profil bilingv şi intensiv de limbă engleză, cunoscut nu numai datorită nivelului academic ridicat, reflectat în rezultatele şi competenţele măsurabile ale elevilor, dar şi datorită multiplelor activităţi extracurriculare în care este implicat.

O institutie distribuita in trei corpuri de cladire, dotata cu cele mai bune conditii de studiu pentru elevi, liceul se numara printre cele mai bune din partea de vest a tarii. Printre motivele de mandrie pentru scoala noastra se numara organizarea anuala a olimpiadei de limba engleza dar si certificarea institutiei ca centru de testare ECDL.

Liceul Teoretic William Shakespeare incurajeaza implicarea elevilor in cat mai multe activitati extracurriculare pentru ca dezvoltarea lor intelectuala sa fie una armonioasa. In acest sens, un avantaj major pe care il au elevii acestei scoli este oportunitatea de a avea anual un profesor strain, care sa contribuie la dezvoltarea capacitatilor de comunicare in limba engleza si la o cunoastere mai aprofundata a culturii americane sau engleze.

In liceul nostru exista numerosi elevi cu care ne putem mandri, atat datorita activitatii desfasurate la clasa cat si datorita celor extrascolare. Un numar mare de elevi, provenind din toate nivelele de studiu (primar, gimnazial si liceal) obtin anual cerificate de limba engleza cu valoare internationala.

Unul dintre elevii liceului care a obtinut succese pe toate planurile este Vlad Brinzas. Acesta este unul dintre tinerii eminenti ai liceului nostru care a imbogatit palmaresul scolii cu numeroase premii la concursuri nationale si internationale.

Printre cele mai importante diplome din palmaresul tanarului se numara cele de la olimpiadele de limba engleza, Premiul I la Concursul Regional de Fizica “Mircea Zaganescu, Premiul III la Olimpiada de Fizica (etapa judeteana), Premiul I la Concursului National de Chimie “Raluca Ripan” (etapa judeteana), Premiul II la Concursului International de Matematica Aplicata Cangurul (etapa nationala) si Premiul I la Concursul International TmMate.

Cu asemenea succese de partea elevilor nostri, nu exista indoiala ca Liceul Teoretic William Shakespeare are un colectiv de tineri implicati si inteligenti care vor aduce prestigiu liceului chiar si dupa incheierea activitatii lor scolare in aceasta institutie.

Material trimis de dna Melania Dragomir – consilier scolar

(3 votes, average: 3.67 out of 5)

Leave a Reply

*