Fulare la moda pentru sezonul 2011/2012

Fularele sunt accesorii esentiale in sezonul rece, fiind deopotriva calduroase, stylish si confortabile. Fularul potrivt iti poate complimenta garderoba de toamna/iarnasau chiar o transforma.

Insa in ciuda functionalitatii lor, fularele sunt si niste accesorii implementate in industria fashion in maniere versatile, capabile de a ne conferi un look modern.
Fulare circumferentiale

Fularele infasurate in jurul gatului sunt foarte cautate sezonul acesta. Ele sunt calduroase, confortabile si arata bine, putand astfel a-ti reimprospata peisajul cenusiu specific iernii.

Alege nuante vii pentru un look chic sau pasteluri pentru o tinuta mai eleganta.

Printre cele mai populare modele de fulare circumferentiale sunt cele realizate din blana, potrivite pentru ocazii mai elegante. Versace a ales pentru acest model nuante puternice de mov, rosu sau verde menta, care pot fi purtate ca accesoriu de efect.

Noi am inclus in galeria foto atat modele din blana, mai voluminoase si mai largi, cat si cele traditionale, impletite. Alege-ti preferatul!
Fulare din blana

In ciuda noilor tendinte ce aclama frumusetea fularelor circumferentiale, multe dintre noi preferam pentru iarna un look clasic, optinut gratie accesoriilor potrivite.

Alege un fular de blana din multitudinea de oferte valabile pe piata si poarta-le pentru ocazii speciale.

Iti vor conferi acel look russian de invidiat si te vor proteja cu atat mai bine de frigul de afara.
Fulare impletite

Traditionalele fulare impletite intotdeauna au fost in tendinte si probabil nimic nu le intrece in cursa pentru “cel mai practic fular de zi cu zi”.

In sezonul toamna/iarna 2011-2012, putem alege dintr-o multitudine de lungimi si latimi, modele si imprimeuri, cu sau fara franjuri/ ciucuri. Practic, in schimb, ar fi sa iti alegi un material bun si un model care nu va iesi din tendinte prea curand.

Fulare cu gluga

Moda fularelor cu gluga a luat avant de anul trecut, atunci cand, din dorinta de functionalitate si aspect, s-a creat produsul perfect – calciula si fularul, un 2 in 1 perfect pentru zilele friguroase.

Sursa: intrefete.ro

Articol preluat de pe site-ul www.magico.ro
 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*