Cartierul Soarelui Timisoara. Lumina – ziua, intuneric – noaptea

Nu am pornit in acest mic articol cu gandul de a face o proiectie negativa acestui cartier: cartierul Soarelui.
Pot spune cu mandrie ca este unul din cele mai frumoase cartiere din Timisoara: verdeata multa, parcul minunat in mijlocul caruia se afla o frumoasa fantana arteziana, locul de joaca amenajat pentru copii, arbori, scoala generala nr. 30 – care este una din cele mai moderne din oras, nu este atata circulatie. In cateva cuvinte pot spune ca ma mandresc cu cartierul unde locuiesc.
Bineinteles, ca ar mai fi multe de facut. Si, in acest sens, as aminti o problema care ma afecteaza nu numai pe mine, dar si pe colegii mei: iluminatul stradal.

De multe ori, seara, brusc strazile sunt inundate de intuneric, iluminatul stradal nu mai functioneaza. De multe ori, imi chem parintii sa ma ia de la scoala. Ma gandesc ca poate fi o defectiune electrica, dar totusi nu inteleg de ce se perpetueaza acest aspect. De aceea m-am gandit sa scriu acest mic articol in speranta ca cineva responsabil il va citi si ne va lua spaima pe care o avem seara cand ne intoarcem acasa.
Si, ca sa inchei intr-o doza optimista, pot spune ca de curand m-am inscris la cursuri de inot din cadrul scolii nr.30 si ma bucur foarte mult sa va impartasesc entuziasmul pe care il am de fiecare data cand incept aceste cursuri: un bazin de inot la standarde inalte, antrenori foarte priceputi si mai ales rabdatori.
Poate – cine stie – voi ajunge o campioana in acest domeniu.
Autor:  Cerasela Avram, clasa a V-a

Intra in lumea fascinanta a scrisului: stiri, reportaje, documentare avand ca subiect scoala unde inveti, educatie, orasul tau, economie,  politica, etc. Trimite lucrarea ta pentru a fi publicata si intra in marele concurs, unde vei putea primi un premiu frumos.
[contact-form 2 “MiculJurnalist”]

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*