Domnul Grinch

    Domnul Grinch se distinge prin mersul sau taraganat si prin mustatile sale destul de lungi. Isi poarta tacticos coada si te priveste cu o asprime iesita din comun, dar cu toate acestea, el este foarte bine, dar se ascunde mult prea bine sub masca lui.

Atunci cand vrea sa ii faci vreun favor isi ascute vocea mai ceva ca lupul din povestea “Capra cu trei iezi” si intr-o limba cunoscuta de el incepe sa spuna vrute si nevrute. Pana nu primeste ceea ce isi doreste, domnul Grinch te priveste din ce in ce mai cu ochi de catel, dar el pana la urma nu e decat un montan infipt si cu pretentii de mare domn.

Nu suporta prezenta nimanui la masa sa, dar daca e vorba sa il mangaie cineva, nu se da la o parte si devine prietenul cel mai bun al tuturor. Cand sta pe pat, nu ai cum sa nu ii observi silueta gratioasa si coada incolacita in jurul trupului.

    Domnul Grinch nu iese niciodata pe afara (cu haina sa portocalie) inainte sa petreaca minute bune in fata oglinzii sale imaginare. Ii place sa fie fotograf, caci se simte o adevarata vedeta printre alti domni care sunt prin cartier.

Se distinge prin faptul ca este fotogenic si mereu poti obtine niste cadre minunate, cu el ca personaj principal. Ii place sa isi petrecea timpul alaturi de mine si de mama mea si sa ne povesteasca diferite istorioare din viata sa si cum reuseste sa se pastreze mereu tanar. De fiecare data simte cand sunt trista, caci vine si ma mangaie cu un tors usor si imi pune labuta pe mana mea. Iti multumesc, domnul Grinch, ca acum 5 ani ai venit ca un copil pribeag la usa mea.

Popescu Andreea, Vatra Dornei

Revista Zece Plus-revista elevilor! Intra in lumea fascinanta a scrisului: stiri, reportaje, documentare avand ca subiect scoala unde inveti, educatie, orasul tau, economie,  politica, etc. Trimite lucrarea ta pentru a fi publicata si intra in marele concurs, unde vei putea primi un premiu frumos.
[contact-form 2 “MiculJurnalist”]

 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*