Jurnal – primele sentimente de iubire

    Am aruncat ghiozdanul intr-un colt al camerei, caci sunt prea fericita ca sa mai fac altceva in afara de a visa cu ochii larg deschisi. Stau intinsa pe pat si ascult o melodie cantata la pian pe repeat, caci aceasta imi rascoleste sentimentele. E ciudat ce mi se intampla, e prea ciudat, dar si prea frumos. Simt fiori in tot corpul si imi vine sa ies sa alerg prin zapada de fericire, dar nu ma pot dezlipi de pe pat, din aceasta visare in care am cazut.

    A vazut reclama aceea in care baiatul ii ofera o floare de hartie fetei, realizata din mai multe biletele pe care ea i le trimisese. A vazut reclama aceea si mi-a lasat in banca ceva asemanator, nu i-a iesit perfect, caci pe langa timiditatea pe care o are, mai e si putin neindemanatic, dar acesta este lucrul cel mai de pret pe care mi l-a daruit pana acum. A crezut ca nu il vad, dar ca in orice pauza, desi stau cu fetele sa mai vorbim vrute si nevrute, il urmaresc mereu cu privirea. Se inroseste des cand ma vede, iar eu ma intorc repede pentru ca nu vreau sa vada ca devin melancolica si incep sa imi sclipeasca ochii de fericire.

    Ma gandesc sa ii fac un cadou, nu neaparat ca vine Ziua Indragostitilor, ci pentru faptul ca m-a surprins atat de placut si pentru ca, ma face sa simt acei fiori ciudati. O voi ruga pe sora mea sa imi imprumute niste materiale, caci se ocupa de handmade, sau chiar voi pune la cale cu ea un mic plan si sa vedem ce va iesi. Ma gandesc sa ii fac un mini calculator din fimo, caci ii place foarte mult informatica. As vrea sa ii ofer ceva din inima, pentru ca el a facut asta si poate ca atunci ii voi spune ca si mie imi place de el, sper doar sa am curajul necesar.

Adriana Spinu, clasa a VII-a, Suceava

Revista Zece Plus-revista elevilor! Intra in lumea fascinanta a scrisului: stiri, reportaje, documentare avand ca subiect scoala unde inveti, educatie, orasul tau, economie,  politica, etc. Trimite lucrarea ta pentru a fi publicata si intra in marele concurs, unde vei putea primi un premiu frumos.
[contact-form 2 “MiculJurnalist”]

 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*