Mama

    Nu exista o zi in care sa nu iti multumesc ca esti langa mine, draga mea mama. Tu ai fost alaturi de mine atunci cand m-am lovit prima data la picior, cand am cazut de pe tricicleta si m-ai facut sa uit de durere, deoarece mi-ai spus ca o sa bati tricicleta pentru ca a fost rea cu mine. Tu ai fost alaturi de mine cand am mers primul an la gradinita, desi nu imi mai amintesc prea multe de atunci. Tu ai fost cea care m-a condus pana in curtea scolii in clasa I si m-ai sarutat pe frunte si mi-ai spus cuvinte care mi-au dat incredere sa fac primii pasi spre un colectiv nou.

    Tu ai fost cea care m-a certat pentru ca scriam urat si, desi, nu am inteles atunci de ce ai facut-o si am fost suparata pe tine, acum iti multumesc. Tu ai fost cea care ai stat ore in sir sa imi spui seara povesti si tot tu mi l-ai daruti pe Mos Martin, pe care, acum cand scriu, il tin langa mine. Tu ai fost alaturi de mine atunci cand eram trista din vagi motive si de fiecare data m-ai inteles si m-ai povatuit cum sa trec peste toate.

    Tu ai fost langa mine in toate momentele de rascruce si tot tu mi-ai indreptat pasii pentru a alege intotdeauna binele. Tu ai fost cea care in fiecare an, de ziua mea, mi-ai adus cate un tort personalizat, iar atunci cand am implinit varsta de 10 ani mi-ai daruit si un medalion frumos pe care il port in fiecare zi cu placere.

    Cate nu ai facut tu, draga mama, pentru mine, cate nopti nu ai dormit tu cand eram eu mica. Iti multumesc pentru toate cate ai facut pentru mine si te iubesc nespus de mult.

Carina Lupascu, clasa a VI-a, Suceava

Revista Zece Plus-revista elevilor! Intra in lumea fascinanta a scrisului: stiri, reportaje, documentare avand ca subiect scoala unde inveti, educatie, orasul tau, economie,  politica, etc. Trimite lucrarea ta pentru a fi publicata si intra in marele concurs, unde vei putea primi un premiu frumos.
[contact-form 2 “MiculJurnalist”]

 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*