O poveste de iubire …

    De cateva zile sunt cu capul in nori si nu imi place deloc acest lucru, deoarece, desi sunt inca un copil, ma consider unul cu capul pe umeri. Mi-am tot spus ca nu ma voi indragosti, dar se pare ca sagetile acelui Cupidon nu m-au ocolit nici pe mine. De fiecare data cand il vad mergand pe holul scolii il conduc cu privirea pana la clasa lui. Nu stiu ce imi place la el, poate ca e retras, poate ca poarta ochelari sau poate ca ii place matematica, la fel ca mie. Mi-e teama sa ii spun ceva, caci cu siguranta ma voi inrosi, inima imi va bate cu putere si nu voi mai sti sa spun nici cum ma cheama. E ciudat sentimentul acesta, cand ma face sa ma bucur de orice clipa, cand ma face melancolica si mult prea visatoare.

    As vrea sa ii spun ceva, macar sa il salut, dar nu am curajul si nu imi place asta. De prima data cand l-am vazut mi-a placut si desi faceam pregatire amandoi la matematica pentru un concurs, nu am mai putut fi atenta niciun moment la cifrele, care pana atunci erau iubirea si pasiunea mea. Ochii lui mari si albastri ma priveau discret, iar eu le raspundeam cu cate un zambet larg, iar fluturii se imbulzeau in stomacul meu si vroiau sa ma sufoce cu atata agitatie.

    Seara stau si ma uit cu ochii-n tavan si in loc sa vad cifre, vad doar chipul lui cum ma priveste. Nu imi plac sarbatorile de iubire prea mult, dar cred, ca daca tot vine Dragobetele sa fac si eu un mic gest, caruia sa ii gasesc o expicatie mai tarziu, daca va fi cazul, prin care sa ii spun ceea ce simt pentru el. Nu vreau sa ii daruiesc ceva si sa se simta cumva incomod, dar fiind faptul ca in acea zi vom avea din nou pregatire la matematica voi profita de moment si ii voi spune ca il plac. Daca nu voi avea curajul necesar sa ii spun, atunci voi lasa gandurile sa se aseze frumos in niste randuri pe o foaie.

Beatrice Popa, clasa a VIII-a, Constanta

Intra in lumea fascinanta a scrisului: stiri, reportaje, documentare avand ca subiect scoala unde inveti, educatie, orasul tau, economie,  politica, etc. Trimite lucrarea ta pentru a fi publicata si intra in marele concurs, unde vei putea primi un premiu frumos.
[contact-form 2 “MiculJurnalist”]

 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*