Viata

Adu-ţi aminte că eşti muritor. (Phocylides)

Arta de a trai consta in a muri tanar, dar cat mai tarziu posibil. (Anon)

Asa cum o floare de lotus se naste din apa , creste in apa si se inalta din apa pentru a sta deasupra ei neintinata , la fel eu m-am nascut in lume , am crescut in lume si am invins-o, traind neintinat de lume.(Buddha)

Ca o piesa de teatru, asa este viata: nu intereseaza cât de mult a tinut, ci cât de frumos s-a desfasurat. (Seneca)

Dezvoltarea intelectuala ar trebui sa inceapa la nastere si sa se termine doar la moarte. (Albert Einstein)

Îţi petreci cea mai mare parte a vieţii făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei, nefăcând nimic, toată viaţa te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit. (Seneca)

Nimeni nu poate sa se intoarca in timp si sa fabrice un nou inceput, dar oricine poate incepe azi si sa fabrice un nou sfarsit. (Maria Robinson)

Nimic nu-ti va ajuta atât de mult sa fii moderat în toate lucrurile ca frecventa meditatie asupra scurtimii vietii si asupra nesigurantei acesteia; în tot ce faci, gândeste-te la moarte. (Seneca)

Noi murim în fiecare zi, căci în fiecare zi (ni) se ia o parte a vieţii; chiar când creştem, viaţa descreşte. (Seneca)

Nu este lucru înţelept să spui: voi trăi; viaţa de mâine este prea târzie – trăieşte azi. (Martialis)

Nu te intreba de ce are nevoie lumea. Intreaba-te ce te face viu, si fa acel lucru. Pentru lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii. (Howard Thurman)

Oare nu vei avea grijă mai degrabă să arăţi tuturor că se caută lucruri de prisos cu mare pierdere de timp şi că mulţi şi-au petrecut viaţa adunând mijloace de trai ?…căci ei nu trăiesc, ci numai au de gând să trăiască. Pe toate le amână. (Seneca)

Om fiind, să nu spui niciodată ce va fi mâine; iar când vezi pe cineva că-i fericit, să nu determini cât timp va fi aşa. Căci zborul unei muşte nu este atât de iute ca schimbarea în contrar. (Simonides)

Socoteşte fiecare zi o viaţă. (Seneca)

Tineretea se refera la cum traiesti, nu la anul nasterii. (Karl Lagerfeld)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – (Ashlay Smith)

Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. – (James Dean)

Daca cunosti aforisme, retete culinare, legile lui Murphy, paradoxuri, proverbe le poti trimite prin formularul de mai jos, alegand categoria adecvata:
[contact-form 5 “Comunitate”]

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*