Frica de intuneric

"Ma numesc Violeta si mi-e tare frica de intuneric, cu toate ca am deja 12 ani. Cateodata ma gandesc cu groaza ca vine seara si trebuie sa ma culc. Dimineata sunt foarte ravasit! Ce sa ma fac?" O.V., clasa a VI-a E-mail

Frica de intuneric este posibil sa fi fost declansata de un eveniment. Haide sa facem impreuna un joc! Descrie o poveste care sa aiba ca subiect intunericul. Scrie-o chiar pe o bucata de hartie. Orice poveste. Si, pe masura ce o scrii, descopera si ce odihnitor e uneori pentru ochi sa se inchida, atunci cand stai relaxata si intinsa, se inchid si se "deschid" in interior si atunci poti sa visezi, sa fii intr-un moment de liniste si pace, tu cu tine. Si, in timp ce experimentezi aceste momente, poti sa te ajuti si printr-un masaj bland al pleoapelor, fruntii si obrajilor.

Micsoreaza lumina in camera pentru cateva minute pentru ca apoi, dupa experiment, sa o aprinzi din nou si sa notezi ce-ai simtit. Fiecare incercare, dificultate pe care o traim ne poate ajuta si stimula sa ne descoperim si mai puternici decat credeam ca suntem. Violeta, descopera ca esti mai puternica decat credeai!

 

Daca ai o intrebare sau o problema ce te framanta o poti trimite completand formularul de mai jos:
[contact-form 3 “Intrebari si raspunsuri”]

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*