Se poarta simplitatea accesorizata cu o brosa

      Simplitatea este o stare de bine, mai ales ca, prin simplitate iti poti defini stilul de imbracaminte personal. Nu trebui sa investi prea multi bani pentru a-ti cumpara niste haine simple, care nu sar in ochi cu nimic. Important e sa stii ce sa faci dupa ce le-ai cumparat, incat acestea sa se transforme in niste haine care sa te caracterizeze.

      Atunci cand mergi la cumparaturi si iti alegi, de exemplu, un cardigan negru, acea bluza clasica cu niste nasturei marunti sau mari, depinde de modul in care a fost conceput designul acestuia, trebuie sa ai in minte si modul in care il vei combina si cu ce anume. Cel mai bine ar merge cu o pereche de jeansi clasici, de culoare albastra, cu niste bascheti negru cu alb si cu un tricou putin mai larg, de o culoare mai inchisa sau, chiar si alb.

      Poate iti va parea prea simpla si des intalnita aceasta combinatie, dar cu accesoriul potrivit o poti face unica. Nu trebuie decat sa mergi la un targ de accesorii handmade sau sa cauti niste bloguri si vei gasi multe lucruri unice, create de mana. Daca nu gasesti ceea ce iti doresti tu, poti sa dai o comanda de acel accesoriu sau, cu putina rabdare si indemanare iti poti cumpara materialele necesare si iti poti crea tu o brosa sau un pandantiv etc.

Nadia Dragomir, Brasov

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*