Recomandari (1): animatii

1. UP!  – este o animatie din anul 2009 din care vei invata un lucru important: intotdeauna sa crezi in visele tale, caci la un moment dat ele se vor indeplini. Vei face cunostinta cu batranul Carl si cu micul cercetas Rusell care a pornit, oarecum fara sa vrea, in aventura vietii lui. Cele doua personaje principale vor cunoaste noi locuri si isi vor face noi prieteni, un caine vorbitor si o pasare foarte rara.

2. Grave of the fireflies – cam tot ceea ce este produs de Studio Ghibli este de bun gust, iar aceasta animatie adera si ea la aceasta caracteristica. Seita and Setsuko sunt doi copii care au ramasi orfani din cauza ca parintii lor au murit in al doilea razboi mondial. Seita, fratele mai mare, arata devotament si grija fata de surioara lui mai mica pana in ultimele clipe din viata ei. Este o poveste impresionanta, pe care chiar trebuie sa o vezi.

3. Puss in Boots – daca vrei sa vezi o poveste in care prietenia este in prim plan, atunci poti alege sa te vizionezi animatia Puss in Boots. Te vei amuza pe alocuri, dar vei putea sa vezi si clipe de suspans. Cu siguranta te vei indragosti de ochii mari si frumosi ai motanului portocaliu (personajul principal). In aceasta poveste vei intalni lucruri care iti vor fi cunoscute, cum ar fi vrejul de fasole si oul Humpty-Dumpty.

4. Spirited away – aceasta animatie este creata de Studio Ghibli si reliefeaza foarte bine o poveste fantastica, dar din care ai multe de invatat. In primul rand iti prezinta dorinta mare a lui Chihiro de a-si recapata parintii, dar si modul in care aceasta lupta pentru acest lucru. Teama si sora ei mai mare, frica nu isi au loc in inima personajului principal care face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a se bucura din nou de parintii ei.

5. How to train your dragon – daca iti plac povestile cu vikingi, dar si cele cu dragoni, aceasta animatie va fi pe gustul tau. Hiccup este fiul capeteniei vikingilor, dar din pacate el nu este asa cum si-ar dori tatal sau, un brav luptator, ci mai degraba un baiat caruia ii place sa se indeletniceasca cu mestesugaritul. Toothless este un dragon mai mult decat simpatic, care incetul cu incetul devine cel mai bun prieten al lui Hiccup. Aventurile prin care vor trece cei doi prieteni nu sunt deloc putine.
 

(No Ratings Yet)

Leave a Reply

*